women in black

Ska sammanfatta min dag PISS............
Varit så arg på jobbet, snart orkar jag inte mer. Varför kämpa det är ingen som tackar ,när du är utsliten tar man bara in en ny förmåga du är bara en i mängden. Och ärligt tala om att man kommer till att bli bitter. Lågan i mina ögon och för dom gammla håller på att slockna. Det enda som gör det värt att gå dit är mina underbara arbets kamrater.
Men om inte annat tog jag tag i att ringa högskolan och jag behöver inte läsa upp några betyg.Ska söka in i april innan dess ska jag läsa en kurs på distans. Hoppas att ni andra har haft en bättre dag än jag.............
     
Dagen till ära har jag svart trörja, svarta jeans,svarta stövlar och svarta ögon.

Sov gott la black

Dags att förändra...

Nu har jag kommit hem från föräldramötet riktigt roligt, vi fick pyssla så det blev många skratt. Dagens mat blev vegetariskt som det ofta blir här hemma. Wokade grönsaker med nudlar och sesam nuggets mumma.Ikväll ska fixa till kroppen och facet var så duktig innan med att ha en spa kväll en gång i veckan, något har hänt dags att skärpa sig.

Nu kommmer snart mitt hemliga paket hem till mig, som min bästa vän beställt. Roligt roligt....

      

min goda mat                    mina bordskryddor          isvatten 



Hej svejs




All tvätt är färdig, blev sex maskiner så nu har jag varit duktig. Fanns inget jobb till mig idag, ahh får ångest vägrar
att ha en till månad som man ska  leva på vatten och bröd, lite skämt och sido. Men det hade varit en trygghet att ha
ett fast jobb så man slipper ha en klump i magen så fort det närmar sig den sisste. Nej nu
 ska jag göra resten som stod på min lista innnan det är dags för föräldramöte. Ha det underbart där ute...


Det är en ny roooooooooooobin hodd jag vill ha...

Sweet home alabama..

Home sweet home, älskar min lägenhet hade inte kunnat bo bättre är så nöjd att jag fick den.  Det enda som saknas nu är mina tre yrväder, men snart är det fredag igen och då kommer dom. Veckan är rätt full mycket som ska göras när man är barnledig. I morgon ska jag tvätta, ringa på jobb, hoppas att  det blir extra jobb i morgon, föräldra möte.
Tisdag ska jag på utbildning och jobba kväll, onsdag jobba tre timmar på dan sen föräldramöte på kvällen.
Torsdag hoppas på jobb, FREDAG mina älskade barn kommer...

   
Söndagens outfit, grå leggings,aprikosfärgad kjol med spets,grå vit randig tjock tröja.

Sov gott la toker...


Vin kväll...

Igår satt vi hemma hos Bosna mamma och drack vin och bara skrattade, helt underbart roligt. Har fortfarande ont i magen och lite i huvudet...hm lite starkt vin tror jag allt. Enes var så söt och handlade mat till oss mitt i natten vilken man,dom har varit gifta i 18 år. Något aldrig jag kommer att lyckas med ha ha. I går lärde jag mig fler bosniska ord och fick undervisning hur man dansar så nu är jag godkänd av la Bosna att följa med på bosnisk fest.

Nej nu ska jag gööööööööra mig vacker....snart dags för jobb igen.
     

Bildförklarningar!

1. Vinets verkan börjar slå in på la bosna.

2. Vänner forever.

3. hm skickade sms till några man inte skulle skicka till.

4. Bosna visar bosnisk dans.

5.Ju mer klockan blev desto längre ner i stolen åkte jag.


Att ligga på topp kostar...

   

Läste en artikel om Jennifer Aniston, hon lägger 120. 000 kr i månaden för att hålla sin snygga singel form.

Inte konstigt att hon är dunder snygg, det kostar att ligga på topp. Själv håller jag mig fräsch med vad som finns hemma tex peelar kroppen med grovsalt och olivolja, ansiktsmask med havregryn gurkmejra och filmjölk. Smink Id aldrig något annat. Massor av frukt och vatten och lätt till skratt.

Hur mycket pengar lägger ni på ert yttre.


Lördag...

hello...
Idag har man jobbat, var på tiden ha ha.
Ligger just nu och slappar i soffan och tänker att jag borde diska, ska göra det snart.
Ska nog hem till Bosna mamma och dricka vin ikväll när hon har gått av sitt pass. Ska bara komma upp ur soffan ha ha.
Ska sova hos henne så det blir sent bloggande i morgon. Jobbar kväll i morgon skönt kan man ha lite sov morgon.
Nej nu ska dricka chai och äta upp resten av mina goda morotskaka.
Trevlig lördag....



fredagens outfit...

    

Är dom inte söta mina vita shorts med döskallar på rumpan som jag köpt på röda korset...ja ja jag vet jag har svårt att inse att jag är 27. Lånade till och med Alice hello kitty spänne..ha ha.

Veckan verkar gå fort har redan rätt fullt pogram. ska hinna söka extra jobb i veckan med. Betalde mina räkningar idag inget upplyftande om man säger så. Men mina älsklingar har tyckt att det har varit lyx att vara så mycket ledig.
Ska ta och köpa en triss lott i helgen.

puss och kram la ostbåge..

Ensamt...

Nu har barnen åkt till daddy och jag sitter i en tom lägenhet utan bus och en massa oljud, många tycker nog att jag skulle njuta men för mig tar det ett par dagar att ställa om sig. Ska jobba i morgon och på söndag skönt har man lite annat  att tänka på. Dagen har varit mysig vi har lekt och dom har fått bada tills dom såg ut som russin ha ha. Sen bakade vi morotskaka som vi bjöd daddy på när han kom. Hoppas ni får en trevlig fredag själv ska jag frossa i ostbågar och mjölk så nyttigt och gott. Och jag undrar varför jag får acne hmmm.


Axels nya frisyr..ooops bilden kom på sniskan ni får stå ut ändå....


My night...

Äntligen kväll och allt är fixat känns skönt, barnen sover alla inne hos mig på golvet. Dom tycker det är mysigare ja barn behöver inte så stort som man har trott innan, dom vill vara nära. Fast när dom blir tonåringar är det nog en annan sak haha. Vi har haft en skön avslappnande dag, spelat spel och tittat på film, ritat och pysslat. Axel var så rolig ikväll han gick på toaletten så ropade han att jag skulle komma, blev nersprutad med toarengöring så barnsäkert var tydligen mitt hem. Men vi fick bägge ett gott skratt, vilken liten busunge jag har ha ha. Min älskade bror var här ikväll och hälsade på så söt han är, love you....


                                        
Nu ska mamma få ha ha.                                      Min älskade lille bror.


Dagens boktips....

   

Riktigt bra bok om nyttig bra mat för barnen.

Idag har barnen önskat sig pannkakor till lunch, sen blir det frukt och vitaminer till efterrätt.
Nej nu är det dags att börja med lunchen så att i allafall den lille terroristen får mat i sig,så
får vi se hur mycket sjuklingarna äter.


Rapport från sjukstugan...

                    








Hej alla glada.
Idag är det lite bättre ingen som kräkt mer. Axel håler på att klättra på väggarna för att syskonen inte orkar leka med honom.  Nu ligger vi alla nerbäddade i soffan och dricker chai och tittar på film. Hoppas ni alla får en bra dag...

Änglar finns dom...



Jo min arbets kamrat Cris var en riktig ängel idag, åkte hem till henne för att låna lite nya filmer till barnen. Hon var så gullig fick alvedon, yoggi, flingor och pengar till att köpa blåbärssoppa till Anton. Sen hjälpte hon mig ner i bilen med barnen, även om Axel ville stanna hos henne han skulle sova hos henne i natt fick han för sig.  Så Änglar finns och jag har många runt om mig som jag tackar för av hela mitt hjärta.


puss

VAB

Satt på möte idag på jobbet när mobilen ringde, det var skolan som bara skulle berätta att Anton hade blivit sjuk. Körde och hämtade Anton när mobilen ringer igen, då är det dagis som ringer och berättar att Alice med är sjuk. Så dom ända som är friska ännu är jag och Axel. Han är på promenad med grannen och jag torkar kräk och pysslar om mina stackars sjuklingar. Det värsta är att Anton vägrar att dricka, han vill inte ha något har ni tips


Hasta la vista la sjukstuga


Skurtanten...

Nu har skurtanten varit i farten igen skulle bara rymma upp men blev värsta sanneringen.Men det luktar gott och är rent och fint. Anton har lekt med samuel och dom har haft jätte skoj. Andreas var här och åt kvällsfika och lekte med barnen vilket var mycket uppskattat. Börjar få ångest redan veckan går för fort, onsdag i morgon ska ta till vara varje minut i morgon med dom. Oj vad mamma älskar er.






Sov gott önskar la trötter

God morgon...

Är på ett j..la humör idag känner mig bölig och mina äggstockar håller på att flytta ut.. Anton är i skolan, Axel är sjuk och har sovit jätte dåligt hela natten men har bokat med mamma så vi ska ta en lång promenad så blir det nog bättre.
Blev lite irriterad på en viss person med idag, har blivit beviljad skolskjuts till Anton dom dagar jag är ledig så jag ska slippa jaga upp dom andra två bara för att lämna honom. Men han kanske inte är mogen för det utan behöver sina föräldrar vid lämning och hämtning ,men kände mig som en dålig mamma. Ja ja jag är kanske bara lite känslig idag.
Men om ni hade beviljad skolskjuts och tre barn hade inte ni använt er av den då .Det är bara dom dagar man är ledig.
       
marknadsför mig själv.      Redo för skolan.                 Alice glad och pigg.

Ha en skön dag
la bitch


Min pojk äter skor...

Vet inte vad min lille pojke gör med  sina skor, håller bara i en vecka sen tittar stortån ut. Ska köpa upp ett helt lager vinter skor nu inför varga vintern. Har ni också barn som äter skor...haha.
Har ni tips är dom varmt välkommna....

Fusk kväll...

Ikväll fuskar vi och äter ostbågar,skruvar, dricker iste och chai...
Barnen är ny badade och trötta, jag med och har ont i äggstockarna så vi belönar oss med en extra lördag..ha ha.
Middagen idag har varit potatis ,rökt lax och romsås nyttigt och jätte gott...
Vad har ni ätit idag


puss på er alla


Dagens skolpojke...

Oj oj vi gick upp lite försent idag så det blev rock n roll direkt. Jag , Alice och Axel åkte till skolan i  pyjamasbyxor och jacka den enda som var snygg idag var Anton min store duktiga skolpojke.....
När vi kom hem efter vi lämnat Anton bestämde jag och mamma date och tog en lång promenad i regnet, det var riktigt härligt och Alice och Axel somnade gott i vagnen.


Söndags äventyr...

Idag bestämde vi att vi skulle gå bort till den gammla kyrkan och vi tog lunch och  fika med oss, vilket nderbart väder och va skönt vi hade det. Vi gick även genom den gammla delen an byn vilka vackra gammla hus, ska jag någon gång igen skaffa hus får det bli där. Sen gick vi förbi mormor och morfar Anders, stannade och tog en vätske paus. Så vi gick ut vid halv elva och var hemma klockan tre. Nackdelen är att nu måste jag väcka Axel som somnade trevligt humör han lär vara på.....

    

Kalas med världens goaste....

Igår var vi på kalas och det var jätte trevligt, hela familjen var där utom min lillebror som hade viktigt besök från limnhamn...ha ha. Blev bjuden på världens goaste tårta ,after eight tårta måste ta receptet på den och laga någon dag.
Morfar hade fullt upp och att busa med sina tre små trollungar. Dom hade jätte roligt och var ute och busade i mörkret med ficklampa. Gissa om dom somnade snabbt sen.

          
kvällens la mami..                 Morfar jagad av dom små hajarna...


Snart kalas dax...

Barnen har varit i väg ett par timmar på järnvägens dag med mormor och morfar Anders och dom hade haft jätte roligt.

Själv passade jag på att handlade present till Jens oh gick även inom rk och fyndade...

Till lunch idag har vi ätit makaroner tacofärs som blev över sen igår och sallad.

Nu dricker jag pepparmynts te som är bra för matsmältningen.

Strax dags att byta om och göra barnen fina.


see you....

    

Järnvägens dag, barnen hade jätte skoj. Anton träffade en skolkamrat...

      
Mexx kjol till alice och tröja.   rolig tröja till la mami.    koola anna tröja till me.   Lite rolig jacka med huva.
shoppade även en vinterjacka bilder kommer senare...


 Hittade bikini till Alice som hon kan ha nästa sommar, men hon
blev så glad så hon springer runt i den nu.


Godmorgon

Frukosten är avslutad och jag sitter och dricker mitt masala chai te, bättre än kaffe på morgonen. Min bästa vän som tipsade mig om detta för flera år sen och har inte kunnat sluta sen dess. Idag ska vi iväg på kalas och barnen ska iväg med mormor och morfar Anders på järnvägens dag och då ska jag hinna in till stan och köpa en liten present.


Nu ska jag skära upp lite frukt som dom kan äta medans jag plockar fram kläder.

Ha en fortsatt trevlig Lördag...

Chai- latte te räddningen på morgonen...


Sorg....

Min ingifta mobror har gått bort idag bara 30 år gammal, man kan inte fatta det. Små barn hade han också jämn gammla med mina.
Man ska ta vara på livet man vet inte hur länge man får vara kvar här.
Hoppas att du har det bra där du är nu.

 

I kväll tänder vi ljus och tänker på dig...


My kids...

Mina barn är här helt underbart. Dagen har bestått av storhandlingen, frysen och kylskåpet är fullsmockat går knappt att stänga ha ha.
Fredags middagen blev tacos och kvällsfikan blev godis ,chips,ostbågar och coca.
Filmen denna kväll blev tintin och den svarta ön en riktig klassiker...
Nu sover dom söta änglarna i sina renbäddade sängar tvättade och smorda med Ldb älskar den doften.

Har massor av disk som väntar men det är fredag och jag låter den vänta på mig tills i morgon. Nej nu ska jag tvätta mig och krypa ner i min renbäddade säng så jag är pigg tills i morgon...

      
Fredags mys i soffan....                                                Mor och dotter lika som bär.

Ibland blir man bara sur...

Alla som känner mig vet att jag är en glad prick med mycket skit i ögat ha ha. Varje arbetspass försöker jag göra lite roligt har aldrig fått höra något negativt.. Men idag hade någon klagat och tyckt att jag var för glad och var över energisk. Ursäkta mig men det är min personlighet, ledsen om alla negativa sura människor tar illa vid sig. Så jag får väl ändra på mig och bli en sur bittertant...

Som sagt jag är fortfarande lite sur, men i morgon är en ny dag och då kommer barnen så då kan jag flamsa och tramsa så mycket jag vill och få massor av positiv feedback.

Nu ska en sur la mami gå och äta äggmackor och dricka kamomillte.
 

Min bästa vän och hennes man.

Vad skulle jag gjort utan min mentor, som puschar mig i en annan riktning här i livet.
Du har rätt min glöd kommer att försvinna om jag inte tar tag i mitt liv, jag kommer att stå kvar på samma ställe och stampa i tre år till. I morgon ska jag börja......

Älskar er alla vänner och nära och kära..


men jag är lika glad för det....

Har haft en underbar dag, varit på jobbet hälsat på min underbara arbetskollega Linda som tyvärr är sjukskriven.
Hon bjud på god lasagne och sallad. Sen åkte jag till huset och åt middag igen med barnen och Andreas. Sen badade dom och vi tittade på film och dom somnade i soffan deras mamma med ha ha.

Ska jobba elva timmar i morgon sen ska jag vara ledig på fredag så jag kan hämta barnen lite tidigare och sen ska vi ha egentid och bara njuta hela veckan för tro mig en vecka går alledes för fort.

Dagens outfit...
      
smink, Id.                            lila topp och svart kofta.  militär grön kjol och lila over knee.

God natt och sov gott...



Ta ansvar över era barn....

Blir så arg på människor som sätter barn till världen men sen skiter i och tar hand om dom. Fixar barnvakt för att gå ut och supa. Har man bestämt att man ska ha barn får man skärpa sig och göra sitt bästa.
Man har skapat en skatt som man får vårda ömt för dom är bara till låns....

Mitt hjärta skriker efter mina skatter och som tur är kommer dom på fredag, är så glad att jag och Andreas har en jätte bra kontakt och jag kan komma och äta middag mysa med mina änglar, stoppa om dom i sina sängar och se att dom somnar tryggt.

     


Mamma älskar er....


Slappe mami




Hemma efter en rolig jobbe kväll ha ha.
Helt slut ligger i soffan och slappar. Men mår hur bra som helst ha ha.
Jobbe dag i morgon med men det ger fin lön nästa månad.....
Då ska jag bjuda på god middag till mina nära och kära.
Nej nu fick jag te besök så jag ska vara lite social.
Ha det gott .
la mami

HJÄLP....

Herregud kommer att ha den tuffaste månaden någonsin. Har precis fått veta vad jag får i lön 5500 kr. Mycket är för att jag har varit sjuk och inte kunnat jobba extra för där har inte varit något. Men nästa månad blir bättre gäller att vara positiv.
Andra som varit ensamstående och haft tufft ekonomiskt har ni några tips på billig mat, vad man kan hitta på med barnen mm. Någon som har kläder som ska kastas så tar jag gärna och tittar innan ha ha.
Som sagt billiga recept på mat och annat maila mig på [email protected]
Nej dags att duscha och fräscha upp sig ska jobba idag igen kväll money money.

            
Alice i sin egen outfit                   Axel en snygg 3-åring.        Anton slappar.
benskydd,kjol,bikini topp.

shopping med mamma...

Har varit på stan idag med mamma fick lite kläder till barnen och en super god lunch på stan. Man är lyckligt lottad som har bra föräldrar och bra bonus föräldrar... Nu börjar jag snart jobba, fick lite extra idag och det tackar vi för var lite orolig jobbar inte så mycket denna veckan men det verkar lösa sig ändå.


En trött singel mamma på väg till jobbet.

Va rädda om er.




Utkast: Måste bjuda ...

Måste bjuda på lite uppdaterade bilder ha ha.

                                 
 La mami                                                               skolpojken                       

Tandläkaren redo..             Alice nya frisyr 


Jag har skaffat dator.....

Hej svejs...
Nu har jag äntligen skaffat en dator. Så nu är jag tillbaka i bloggvärlden haha.
Nu vill jag bara säga tack till alla som hjälpt mig genom min skilsmässa, nära och kära alla
arbetskamrater som funnits där.
Allting fungerar bra med barn och varannan vecka jag och Andreas har en bra relation, vi träffas en
gång i veckan och äter middag med barnen busar leker och säger hur mycket vi älskar dom.
Jag ska vara ärlig och säga att det är rätt skönt att ha det så här för man hinner jobba som bara den
när man är barnledig och sen kan man vara mera ledig när man har dom. Men jag hade gärna haft dom
på heltid för jag hinner inte tröttna på dem innan det är dags för överlämning.
Oj nu är maten redo och jag är utsvulten....

Det är rooobin hoood jag vill haaaa.....






RSS 2.0