Trööööööttt..

Idag är jag helt slut och deppig vet inte varför,tror att jag behöver semester och sol. Men snart är våren här det går fortare än man tror. Barnen sitter och kör bilar på mig och leker att jag är ett berg:)
Vad längtar jag mest efter ?En sovmorgon där jag kan sova hur länge jag vill, typiskt småbarnsföräldrar:)
Ska snart klä barnen och gå ut innan jag ska iväg och jobba, jobbar i morgon med fast bara 8 till 13 super nice...

Ett nytt år med nya vanor och mer energi är på väg....
En liten bild på mig när jag väntar min sisste son var  i 6 månaden här haha..image124
 

Lillans nya stolar...

Varit och hämtat stolar till stumpan jätte söta som hon ska ha i sitt nya rum,mamma var ju tvungen att prov sitta dom. Jag hade med velat ha såna:)
Vi har prov smällt lite raketer idag barnen var överförtjusta får nog köpa nya till nyår...
Nu håller jag på att laga mat, sprödbakad torsk och potatis(köttbullar till Anton). Sen ska jag åka till jobbet,jobbar hela helgen inte roligt vill hellre vara hemma hos min familj. Men man ska vara glad att man har ett jobb.

Trevlig helg till alla....

Va nöjd...

I bland kan man tycka att livet känns tungt och allt går emot en, att man har för lite pengar, kasst jobb, barnen är bråkiga ect. Men man ska vara nöjd det finns dom som har det så mycket värre och får gå i genom mycket svåra saker.

Jag ber alla att gå in på denna bloggen( www.tidigmamma.blogg.se) så förstår ni vad jag menar.

Vila i frid felcia....

Förberedelser...

I dag har vi städat och slagit in Julklappar och jag har gått i min nya pyjamas hela dagen som jag fick igår,älskar den...
Barnen är jätte spännda inför i morgon. Jag ska snart upp och lägga varsin klapp vid deras sängar som dom kan leka med i morgon bitti..Har inte stressat något denna julen varit lite sen med julklappar men det har gått bra ändå.
Handlade faktiskt det sissta idag.
Allting löser sig så är det så varför stressa det mår man bara dåligt av..

God Jul till er alla..


Jul middag hos Pappa...

 I går var det Jul hos pappa, mycket mat och klappar i like...
Mycket skratt ,efter maten var det dags för gröt och när det ska dukas av tappar Anne alla tallrikar och dom gick i tusen bitar....Ett gott skratt fick vi.

I morgon ska jag jobba usch...Sen ska vi fira Julafton hemma hos mamma.

Julmiddag

I Fredags var det julmiddag hos Andreas chef.  God middag och trevligt sällskap hade väldigt roligt, även om jag bara hade sovit fem timmar. Vi tackar barnvakterna roligt att vara på middag ihop med andra små barns föräldrar man har så mycket gemensamt blir mycket skratt och flams....

Som mamma klarar man mycket...

Man klarar att göra flera saker samtidigt när man är mamma, nu ikväll gjorde jag spagetti och köttfärsås med en hand:)
Nu börjar snart mitt arbetspass Jalla jalla måste köra....

Tomten på besök..

Iväll kom Tomten och hälsade på ,ingen av barnen blev rädda. Anton bjöd in tomten och berättade vad han hette och vad hans syskon hette. Axel förklarade att han var två år och hette Axel B...
Alice berättade att hon hade varit mycket snäll....

Pepparkaksfika..

Kvällsfikan ikväll blev pepparkakor och mjölk också tittade vi på Emil i lönneberga.  Jag älskar Astrid Lindgren man skrattar så gott, tror nästan jag får ta med mig en Emil film på onsdag när jag ska jobba natt...
Nej nu ska jag natta mina älsklingar...

Blivande kändis...

Min snygga lilla prinsessa,har sin egen lilla stil så söt. Trätofflor, rosa trosor och rosa topp...

Har sprungit omkring så här hemma sen vi kom hem från dagis..

Inte lätt att vara storebror!!!!

I bland är det inte lätt att vara störst, kom in till barnen i morse och skulle väcka dom.Hittade inte Axel för han hade gått och lagt sig i Antons säng och stackars Anton hade ingen plats alls. Axel hade sovit jätte gott men Anton sa att han hade knappt inte sovit nån ting.Tur att dom snart ska få eget rum Anton längtar...

Lilla sessan hade sovit hur bra som helst men hon har ju inte haft nattligt besök.(kommer när hon är 15.)

Lucia firande

I dag har det varit Lucia firande på dagis,dom var så söta men när Axel såg mig sprang han ifrån Lucia tåget och sa mamma jag inte sjunga mer vi åka hem...

De var ute och firade ,kallt så in i baljan även fikan var ute till sisst kunde jag inte känna mina tår,men barnen var så söta så det värmde upp.

Sen åkte vi hem och värmde oss med varm choklad....mumma

Jobbet...

I dag har jag jobbat älskar mitt jobb trivs så bra. Vi ska ha lite julmys för dom äldre i morgon så min arbetskamrat Chris har stått och gjort hundra köttbullar:)

Alice ska följa med till jobbet i morgon,hade inte gått så bra för henne på dagis idag hon hade inte orkat hänga med riktigt också hade hon saknat mamma sa personalen. Så då är det bättre hon är med mig ,så gulliga arbetskamrater som tycker att det är okej. Hoppas att det går bra i morgon....

Mami softis

Har degat ner mig i soffan med datorn samtidigt som jag sitter och tittar på bonde söker fru. Som mamma kan man göra många saker samtidigt:)

Nu ikväll har vi kramat och gosat med barnen och även lekt kurra gömma här inne, deras favorit lek. När jag pussade dom god natt sa Anton att jag var världens bästa mamma. Då mår man bra när man hör det älskar er mina änglar...

( Alice har min väska där det står i love shopping,sådan mor sådan dotter)

Kvällens ord: Livet behöver inte vara perfekt för att vara underbart.

Bråkiga barn...

Visst är det konstigt när man ska försöka och få till bra bilder till julkortet så måste man ju bara tetas och retas med varandra.Så att mamma ska slita sitt hår och muta med att " Nu kommer inte jultomten" har nog sagt den repliken en miljon gånger.

Dagens ord: Lycka är ett val inte ett tillstånd.

Alice lockig

Hade en stund över efter mellan målet så jag frågade Alice om hon ville locka sitt hår. Hon blev jätte glad och gud vad gulligt det blev.
Eller vad tycker ni?

Min egen lilla jönssonliga...

Idag har barnen fått leka rätt så mycket själva,jag har varit i mitt andra hem TVÄTTSTUGAN...
I alla fall hörde jag en massa konstiga  ljud från övervåningen så jag gick upp och vad höll min trollungar på med.
Jo dom byggde fällor så inga tjuvar skulle kunna komma in blev så full i skratt älskar mina barn.....

Men idag har jag varit trött bara velat sova men det kan man ju inte när man har tre änglar fulla av energi, ska jobba natt nästa vecka ska bli roligt....I morgon är det dagis och jobb. Gäller att plannera och lägga fram kläder så vi kommer i tid.

Spa förmiddag...

Idag har vi haft  spa på övervåningen.
Axel: har fått predikyr (rosa tånaglar).
Alice: har fått manikyr (rosa) och flätat hår.
Anton: har fått massage.

Och när vi väl var färdiga gick Axel in och la sig i våran säng och somnade, fin från topp till tå...

Min underbara vän...

Detta är min underbara vän och arbetskamrat, har så roligt ihop är en fest att gå till jobbet när man vet att vi ska jobba. Såna härliga människor växer inte på träd men jag har haft turen att träffa en,love ya babe...

På väg till Dagis..

Här är mina glada pojkar på väg till dagis dom riktigt längtar dit.
Lilla stumpan är hemma med pappa då har ny öroninflamation stackaren.

Middag hos pappsi

Idag var vi bjudna på middag hos pappa och Anne, alltid lika gott och trevligt. Jens min styv-lillebror fick vara barnvakt åt dom små änglarna(tror han sover gott nu.)

Middag:stekta revben,sallad och bröd. MUMMA
Efterrätt:Godis

Min man och Anton kom hem från malmö idag skönt har saknat dom,fick kläder ifrån svärmor love it...

Dagens outfit:
Rosa topp:tradera 50 kr.
svarta stuprör: hm.
keps: köpt i danmark.
grå långkofta:hm.

Sååå trööt ZZZZ

Axel är så trött att han inte ens orkar äta upp sin glass. Men ska man inte sova middag så får man sota för det senare,genom att glassen smälter:)

Hej alla glada

Här kommer jag och min familj till att vara mycket, vår vardag kommer att finnas här...

Vem är jag: En 26-årig trebarns mamma som är glad och sprallig, gillar second hand, kläder, hälsa.

Min man: En 30-årig Pappa med glimten i ögat, ett stort varmt hjärta och min trygga punkt  som kan ta ner mig på jorden, love ya..

Mina barn: Anton snart 6 år min store kille så duktig och frågvis, våra fighter handlar mest om mat då han gärna hade velat äta godis och kakor, frukost,lunch,middag.

Alice:Snart 4 år mammas prinsessa, gillar att måla naglarna,läsa hm katalog,fixa håret,leka med ponny hästar,våra fighter handlar mest om vad man ska ha på sig för kläder och att man inte byter om 8 gånger per dag:)

Axel: 2 1/2 år vårt lilla charmtroll,lite bortskämd,gillar att mysa och klä ut sig.Våra fighter handlar mest om vem som bestämmer här hemma,han tror att det är han:)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0