Kycklinggryta...
Onsadags maten blev kycklinggryta med vitlökssvamp och klyftpotatis mumma...
3 kyckling filer
creme bonjour cuisine tomat och medelhavsörter
salt och peppar
vegeta
potatis
vitlök
ckampinjoner
soja
Sätt ungnen på 200 grader, skiva potatis i klyftor häll på olja och vegeta sätt in i ungnen i ca 25-30 min.
Stek champinjonerna i vitlök och lite soja ca 1-2 tsk, lägg upp på ett fat.
Stek kycklingfilerna och krydda med salt och peppar (rätt mycket). Skiva dom sen i mindre bitar häll på creme bonjour och låt allt bli varmt. Tycker man såsen blir för tjock kan man spä ut den med grädde..
Lycka till/ la kock


3 kyckling filer
creme bonjour cuisine tomat och medelhavsörter
salt och peppar
vegeta
potatis
vitlök
ckampinjoner
soja
Sätt ungnen på 200 grader, skiva potatis i klyftor häll på olja och vegeta sätt in i ungnen i ca 25-30 min.
Stek champinjonerna i vitlök och lite soja ca 1-2 tsk, lägg upp på ett fat.
Stek kycklingfilerna och krydda med salt och peppar (rätt mycket). Skiva dom sen i mindre bitar häll på creme bonjour och låt allt bli varmt. Tycker man såsen blir för tjock kan man spä ut den med grädde..
Lycka till/ la kock



Kommentarer
Trackback